Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

A kénsavval leöntött bemondónő

2009.11.07. 23:25 after80

Tizennyolc hónap alatt 34 műtéten esett át Katie Piper brit modell, akit barátja megerőszakolt, majd egyik ismerősét felbérelte, öntsön kénsavat a lány arcába. A kénsav teljesen szétmarta a huszonhat éves lány arcát és nyelőcsövét, akinek a brutális támadás után nem egyszerűen csak dekoratív külsejének és megélhetésének elveszítésével kellett megbirkóznia, hanem vakságával, a rá váró sorozatos műtétekkel is, és azzal, hogy közel egy évig enni sem tudott. A mélyponton anyjának könyörgött, hogy ölje meg, de már jobban van, állítása szerint azért állt a nyilvánosság elé történetével, hogy valamit visszanyerjen elveszett önbizalmából.    velvet.hu

A lány egykori kedvese:

A kénsavval leöntött bemondónő from after80 on Vimeo.

Sajnos mapapság bangladesben is szokás lett a nők kénsavval való leöntése.

Többet rólla itt.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr411508225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyergyoka 2009.11.13. 20:35:20

azért ez a csinibaba is jobban odafigyelhetett volna, akkor Reteknek kevesebb sansza marad.

ki tudja, egyszer még elkezdhetik a "magyar" pákók is a kénsav-karrierjeiket
süti beállítások módosítása