Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Liberalizmus az AIDS-es vírus

2011.06.16. 23:04 after80

 Alapvető emberi tulajdonság, hogy tart, bizalmatlan attól, ami idegen, évezredeken át túlélésének alapja volt, miként a szervezet is kiveti magából a betolakodó idegen élőlényeket. A liberális politikai, ideológiai irányzatok, amik a "másság" az "idegen" szépségét saját magunk, fölé helyezését és majmolását hirdetik, a társadalom AIDS-es vírusainak tekintem, amik a társadalmi immunrendszer lerombolásán fáradoznak!

 

Az ifjúságot a szabadság nevében deviáns viselkedésre, bűnözésre, drogozásra, homosexualitásra, egészségtelen és gyáva életmódra, fajkeveredésre tanítják. Az emberek propagandájuk, törvényeik következményeként már saját testi épségüket, családjukat, vagyonukat sem tudják, akarják megvédeni, az érdekeikről, nemzetükről nem is beszélve. Ráadásul mindenféle európai civilizációtól idegen kisebbségnek jogokat adnak a kezébe az államalkotó nemzetek ellen, bevándorlók tömegeit hozzák be támogatóik érdekében, mivel a modernkori liberalizmus, nem egyéb, mint a nagytőke balos köntösbe bújtatott kiszolgálója. Ezen bevándorlók másságának elfogadását, tiszteletét követelik meg, de ez a ?másság? nem egyéb, mint agresszív, félelemkeltő magatartás, magántulajdon szentségének semmibevevése, primitív, felelőtlen viselkedésmód.

A köz és társadalmi élet szintjén, csillogó "üveggyöngyök" hajkurászást állítják célként az emberek elé a fogyasztói, valojában szemétdomb kultúra által, miközben mindig újabb adókat sóznak a nyakukba, így hajtják őket hitel és kamatrabszolgaságba, alulról pedig a cigány és bevándorló bűnözéssel tartják sakkban a társadalmat. Megfosztanak minden szép emberi eszménytől hősiesség, bátorság, bajtársiasság, hazaszeretet, stb. ez számukra mind nem is létező elavult gondolat, csak az egyén mindenáron és mindenkin átgázoló érdekeit képesek elfogadni ezáltal, minden egyes embert minden más ember, halálos ellenségévé tesznek egyfajta őrületig fokozott ?oszd meg és uralkodj? elv alapján, mely hatalmukat biztosítja a társadalmunkat pedig tartósan megszállhatóvá és kizsákmányolhatóvá teszi.

A liberalizmus társadalomrombolása, a marxista terror és az anarchizmus bűnpártolása ellen, a polgári pártok és nemzeti, népi fecsegők nem képesek semmit tenni, míg előbbiek nem is akarnak, utóbbiakból hiányzik az elszántság, tettrekészség és a bátorság. Ők a poltikai szalonképesség karámjában tévelyegnek azt áttörni gyávák, amelynek kerítését a liberálisok és a marxisták építgetik.

A társadalomromboló ideológiákkal csak és kizárólag egy olyan eszme veheti fel a harcot, amely a társadalom és gazdaság minden területére kiterjed, komplex és összefügő, nem ismer toleranciát, nem köt kompromisszumokat, a társadalom rombolóival és nem korrumpálódott.

Ez a Nemzeti Szocializmus

forrás: Arrabona NS Crew

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr562990830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása