Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

A szoborgyalázók gyöngyei: Noé Krisztina és csapata

2011.10.07. 21:51 after80

 

A turulszobor után Wass Albert szobrát gyaláznák meg Noé Hisztináék 
Nemrég antifaszisták gyalázták meg a budai turulszobrot: szemeteszsákot és wc-papírt húztak a szoborra, mindezt pedig büszkén vállalták, utólag egy képet is közzétettek:

Vajnai, Nyári és Noé Hisztina
... és egy közleményt is, részlet ebből: "2011. szeptember 11-én a Joggal a Jobbik Facebook csoport tagjai WC papírral és szemetes zsákkal takarták le a budapesti, XII. kerületi turul szobrot, ezzel is felhívva a közvélemény figyelmét, a szélsőjobboldali ordas eszmék veszélyeire, melyek sajnos egyre nagyobb teret kapnak a társadalmunkban. (..) A rendőrség a helyszínen igazoltatta az akcióban résztvevő tagokat, de nem akadályozta meg az akció végrehajtását." Igen, jól olvassák, a rendőrség tétlen maradt. Emlékeztetnénk olvasóikat, hogy amikor ismeretlenek disznólábakat helyeztek a Duna-parti cipőkbe, akkor mivel holokauszt-emlékműről volt szó, a rendőrség utólag nyomozni kezdett közösség elleni izgatás miatt! Noé Hisztináék pedig nyilvánosan csinálhatják ugyanezt a turulszoborral, legálisan, következmények nélkül.
Most a beltenyésztett társaság még tovább merészkedik, Wass Albert szobra lenne a következő:
A hungarofób társaság fórumja itt található:https://www.facebook.com/groups/110447935722246/
Tagbaszakadt hazafiak is nyugodtan csatlakozhatnak hozzájuk egy kis kellemes beszélgetésre, amikor a szoborhoz mennek:
TOP3 kommunista bűnöző
Az alábbi személyek minden adatát várjuk a 
1. A lerobbant férfi, Noé Krisztina
Klimax Hisztina súlyos Jobbik-fóbiában szenved, legutóbb egy kormányellenes tüntetésen tüntetett - a Jobbik ellen:
Nemrég világbotrányt kavart, a BBC vezető híre volt, hogy az egyik jobbikos képviselő brutálisan bántalmazta szegény párát:
Mint kiderült, Zagyva ebben a pillanatban épp külföldön tartózkodott, bár ezektől a náciktól az is kitelik, hogy pár ezer kilométerről egyből Hisztina lúdtalpas lábacskájára lépjenek. Utána módosították, hogy nem Zagyva, hanem a Szilágyi György nevű jobbikos fasiszta volt a terrortámadás elkövetője.
Noé foglalkozása: gyógypedagógus és költő. Látszik is:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr663286384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása