Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Gazdasági bérgyilkos

2011.10.19. 22:54 after80

Egy láthatatlan világháború folyik a föld bolygón. A katona neve: gazdasági bérgyilkos. Szerencsére nem kapcsolódik a "Vonzás Törvényhez" , ami egy NAGY parasztvakítás, de ha kicsit Komolyabban belegondolsz azokba a dolgokba, amik elhangzanak a filmben, akkor kitágíthatod a világról alkotott képedet. Magyar szinkronos, bár a film elején az idéztek angol nyelven szólalnak meg. Miként keletkezik a pénz, s hogy végső soron kinek dolgozol, mi az a Gazdasági Bérgyilkos, mi az, hogy "modern bér rabszolgaság", mind, mind egy olyan ablakot nyit az elmédben, ami átrendezi az egész gondolkodásodat, a viszonyodat a világhoz. Magyarországon eddig egy abszolút nem nézett csatornán adták le eddig. Hogy miért? Azt a film megnézése után rögtön látni fogod. Jó Gondolkodást kívánok hozzá. Várható még a Zeitgeist sorozatnak a Harmadik része is a Youtube oldalon, melynek címe: Zeitgeist -- Moving forward. Nem egyszerű, remélem majd Sokan megnézitek, és rájöttök, valójában melyik mátrixban éltetek eddig. :

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr63316359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása