Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Jobbikos képviselők első felszólalásai a magyar érdekekért az EP-ben

2009.07.16. 14:04 after80

Korábbán egyik magyarországi EP-képviselő felszólalását sem mutatták be sehol. Teljes elkülönülés mellett vettek részt az Európai Parlament munkájában, mintha nem is léteznének. A Jobbik képviselői betartották a júl 11-én rendezett demonstráción elmondott ígéretüket és kiálltak a rendőri brutalitás ellenzése és a nemzetek európája mellett.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr521249372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuruckergeto 2009.07.28. 11:11:32

Végignéztem a balcónak és a nyilas barbinak is a hozzászólását!

Ez szégyen! Ezek lejáratják Magyarországot! Még a balcó csak elmegy de az a nőszemély hihetetlen milyen buta, primitív és agresszív!

after80 · http://sasfeszek.blog.hu 2009.07.28. 15:32:26

Nem hinném, hogy lejáratnak.
Meglepett, hogy 2006 újra szóba került, de a Fidesz már reagált az EU-ban akkoriban. Rendőrkapitányok kiskárályként adnak sokszor olyan parancsokat a rendőröknek ami nem jogszerű. Persze az Mszp-nek erősen benne van a keze. Egyszerű TV-néző prolik elgondolkodnak a fekete ruha visélésén, mintha törvénybe ütközne. Egy unió ellenes tüntetésen EU-zászlót égető embert vittek be garázdaságért és később elengedték mert ez se törvénysértő. Egy kiskocsmát szétvertek a rendőrők mert kárpátiát hallgattak az emberek. A molotovkoktélozást és az autótördelést természetesen én se tartom elfogadhatónak.

gyergyoka 2009.09.10. 08:39:39

@kuruckergeto: Labesz!
Bizonnyára még a szombati csömörfelvonulás lázában égsz, és abból vonod le az etikai tanulságot.Bizony , van miröl merengj, mert , az a fogalom, hogy történelem, számodra ismeretlen.
Nézd: Morvai, Balczó, Csanádi, Vona vannak olyan emberek hogy a te silányságod fölött elnézzenek.
Felhivom törpeségedre a figyelmed. mutasd meg mit tudsz jobban mint az általad ócsárolt emberek. Arra nem lehetsz büszke ,hogy tisztelt arcodra ontja barátod a himvesszöje levét Ebböl még nem tudod fenntartani forró köcsögséged vérvonalát. Vonaglásodnak nem lesz gyűmölcse.
Labesz! , te itt nekűnk ne hazudozz , hogy sikerűlt neked egyetlen kurucot is megkergetni.
Nézd jó hirrel is megleplek: minden reményed meglehet arra ,hogy agytorzulásod helyrejöhet. Ne egoba, hanem társadalomba gondolkodj, és tegyél meg ezért mindent, mert eddig csa fogyasztója voltál.Azt ócsárolod ,akiböl éltél. Helyes gondolkodás ez?

ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVÖT NEKED IS
süti beállítások módosítása