Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Hitler zsidó katonái

2010.08.14. 02:28 after80

 Antifasiszta mozgalmak vezetői jóízüen szeretik emlegetni azt a törtélmi részletet, hogy egyes korábbi nyilas tisztből komcsi ÁVH-s lett. Amíről persze nem szivesen beszélnek az a saját oldalukon mutatkozik meg. Mit keres 150 ezer zsidó ember az SS-ben?

 A képen látható párt tagkönyv egy Hermann Aub nevű félig zsidó emberé volt. A másik képen a sisakot viselő katona Werner Goldberg. Goldberg, aki szőke és kék szemű volt, amelynek révén egy náci propaganda újság látatta annak címoldalán. A felirata: "Az ideális német katona." 

 

 

Részlet egy támaban írt cikkből: "Ellentétben a hagyományos nézetekkel, Rigg azt mutatja, hogy meglepően sok a  katona voltak csoportosítva a nácik a zsidók vagy a "részleges zsidók" (Mischlinge) nyomán, a faji törvények életbe léptetett először a 1930-as években. Rigg azt mutatja, hogy a tényleges szám sokkal magasabb volt, mint korábban gondolták - talán több mint 150.000 ember, köztük díszített veteránok és magas rangú tisztek, tábornokok és még admirálisok. 

 

Mivel Rigg teljes dokumentumot először, nagyon sok ilyen ember még csak nem is tekintik magukat a zsidó s megölelte a katonai, az életmód és a fordított hazafiak szívesen szolgálja a megújult német nemzetet. Viszont voltak megölelte a Wehrmacht, amely előtt Hitler adott némi gondolkodást, hogy a "verseny" ezeknek az embereknek, de most kénytelen nézni mélyen származásának a katonák. 

A vizsgálat lefolytatását és eltávolítását, azonban nem volt megzavarta rendkívül következetlen alkalmazása náci jog. Számos "kivételek" tettek annak érdekében, hogy egy katona marad sorain belül, vagy a tartalék a katona szülő, házastárs, vagy más rokon származó bebörtönzése, illetve sokkal rosszabb. (Hitler saját aláírása is megtalálható a legtöbb ilyen "mentesség" parancsot.), De a háború elhúzódott, náci politika jött harsona katonai logika, még az arcát a Wehrmacht növekvő munkaerő-szükségleteinek, záró jogi kiskapukat, és így gyakorlatilag lehetetlen, ezek a katonák, hogy elkerüljék a sorsukat. 

 

Alapuló mély és széles körű kutatások levéltári és másodlagos források, valamint a kiterjedt interjú több mint négyszáz Mischlinge és rokonainak, Rigg tanulmányi szünetek valóban új helyszínen, egy zsúfolt területen, és azt mutatja, akár még egy szög a rendkívül hibás, becstelen, lealacsonyító, és tragikus lényege a Hitler uralma."

Az SS történetének kezdetén nem engedtek zsidókat az SS-be, de később ez foldásra került és a félvér zsidók helyet kaptak a szervezetben.

 

A 3 képet egyszerre ábrázoló portrén Anton Mayer látható aki ugyancsak ilyen félvér zsidó tiszt volt.

Ezen bejegyzésem egy másik blog alapján készült. A blog befejezéként a forrásokat is összegzi.

Az említett blog url címe:  http://just-another-inside-job.blogspot.com/2007/04/150-000-jews-in-hitlers-army.html 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr142220624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása