Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

A szodomiták felvonulása

2010.07.10. 17:46 after80

 

17:36 A Hősök terénél a rendőrök ketté osztották a tüntetőket, közben az összes felvonuló elhagyta metróval a teret.

Elkezdték bontani a kordonokat.

 Kuruc.infoKép: Kuruc.infoA felvonulás alatt pár vármegyés fiatal a menet elejére ment, majd a felsőjüket levetve a HVIM "Magyar Ellenállás" és a Betyársereg "Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz" feliratú pólójában váltott pár kedves szót a ferdehajlamú felvonulókkal. Rendőri felszólítás után elhagyták a menetet.

17:30 A Deák téren a metró bejáratánál rengeteg droid van, valószínűleg a deviánsokat érkeztek védeni, a menet végeztével. Érdekes szösszenet, hogy tudósítónk beszédbe elegyedett a jegyellenőrökkel, akik azt mondták "adjatok nekik fiúk, mert mi nem adhatunk".

A szodomiták fasiztáznak, a hazafiak pedig azt skandálják, hogy "mocskos buzik".

17:20 A Deák téren hatalmas a rendőri készültség, 10 csapatszállító van a helyszínen.

17:13 A szodomiták visszaértek a menet kiinduló pontjához, ahol 150 hazafi várta őket a kordonon kívül, most a földalattival menekítik őket.

17:05 Az MTI tudósítói azt látták, hogy felvonulás közeléből a rendőrök több kiabálót is kiemeltek.

16:56 Egy liberális honlap szerint a buzeránsok már a Csengery út sarkától iszkolnak visszafelé, mert megijedtek a hazafiak szóbeli inzultációitól. A portál szerint az elrettentő erőt képviselő patrióták "Magyar Ellenállás" és "Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz" feliratú pólót viselnek.

A liberalizmus meghozta a gyümölcseit, tudósítónk elmondása szerinte az Oktogonon találkozott egyik fiatal nővel, ki szerint "Magyarország egy szar hely" és szörnyűség, hogy így bánnak a homoszexuálisokkal.

16:40 A felvonuló ferdahajlamúak "Magyarország a mi Hazánk is" feliratú transzparensekkel provokálják a hazafiakat.

SZkr

Az Andrássy útról élőkép:

ITT

A nagyító ikonnal élvezhető méretüvé alakítható a kép.

Az oktogonnál nagy a készültség. Ott voltak korábban ellentüntetők.

 

Oktogon kamerakép

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr352143185

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Igazi leszbik 2010.07.11. 20:55:04

A szombati melegfelvonulás apropóján úgy gondoltam, hogy bemutatok két leszbi duót, de nem a pornófilmek kisminkelt, pénzért "más" lányaiból, hanem két igazi, élettársi kapcsolatban álló lánypárost, akik valószínűleg maguk is résztvevői lehe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása