Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Vona hengerfejes lett?

2010.03.27. 14:17 after80

A drótkefefés bajszú Kövér Laci nem érti, hogy mért pont őt éri a legtöbb kritika a jobbik irányából. A válasz egyszerű: mert minden bizonnyal ő a fidesz kijelölt jobbik provokátora. Vona Gábor a beszédeiben a határon túliak autónómiájáról beszélt miközben Gaudi már a trianon felölvizsgálatának lehetőségéről szólt egy tv-műsorban. Ez olyan zavaros amiben a drótbajszú is talál fogáspontot. Mesterházy Attila sajtótájékoztatókon már közvetített Hitleri viziókat a jobbikról és ezt próbálja kövér is bizonygatni Vona március 15.-i beszédével. A kampány egyre keményebb és a támádásokba a partizánszövetség jogutódja a measz is beszállt. Megéltük az elmúlt napokba azt, hogy a trianoni diktátum szövegére hivatkozva akarják feloszlatni a jobbikot az egykori '56-osokat besugó hálózat emberei.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr221872857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rℯx 2010.03.27. 15:12:21

Kövér a Fityisz örökös gőzlevezetője.

gyergyoka 2010.03.28. 20:54:59

/
ezt a kövér gyereket a Hair musicalböl gyűjtötték be?
De most tényleg, a dajcs tomit is megnyiratta anno a viktor.

/
miben is szakember ez a hippy?

/
laca, csak ne prédikálj az un.Vona- ökörségekröl ,mert évek óta sületlenségeidtöl hemzsegsz, mióta elgurult a TE gyógyszered.

/
már a rákai füli is a cickányos elbajeresedés széles -országútjára lépett?
süti beállítások módosítása