Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Egyház-e Hit Gyülekezet?

2009.10.11. 00:47 after80

Fátyolos tekintető extázisban repkedő lelki sérűltek találkozása. Jézust és Jeruzsálemet dicsőitő szavak találhatóak Németh Sándor lekészük szavaiban. Hit Gyülesek szeretnek szent könyveket árulni és az adó 1%-át kérik mindenkitől akik sms-t küldenek műsorukba. A legutóbbi választásokon arra kérte Sándor a híveket, hogy szavazzanak a szoc-lib koalícióra. A Fidesz mindezért be akarta szüntetni a Vidám Vasárnap c. áhitatos műsort. A Vidám Vasárnap nézhető interneten és a tv-ben (mazohistáknak). A hangerősítő rendszerük csúcstechnika és mindenhol izraeli zászló lóg. Több politikus is látogatását teszi a nyilvános felvételeken pl. Kósa Lajos és Bokros Lajos. Lehet, hogy egyszer majd az ő támogatásukra szólít fel a vezérük? Amerikában is vannak hasonló show műsorok, de egy fokkal nézhetőbbek. Sokak szerint templomba járni olcsóbb, de valkik szeretik ezt a felhajtást.

Az Mdf kapcsolata a Hit Gyűlekezetével

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr71441674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyergyoka 2009.10.11. 13:51:31

HÁT IGEN , NAGYON , NAGYON, NAGYON NAGYSZERŰ EMBER n.s.
Kiváncsi ember lévén , nem mondom azt, hogy elzarándokoltam , na nem , de néhányszor beugrottam a határtalan hit gyűlésére. A ricsajról nem szólok , arról a sötöt szellemek uralta légkörröl sem ami körűllengi. Még azt sem emlitem, hogy a történelmi egyházainkat milyen módszerekkel teszi tönkre. alekszandr majd az "Igaz Biró"-nak kell számot adjon....

De megkérdem töle: Sándor ,minek kell neked Érden 11 db versenyló? Hogy v.miböl vetted...., jó elhiszem neked, hogy elszámolsz vele. Az adóhatóság papirjaid látva elhiszi neked. De minek? Minek kell, mond.

Emlékszem , egyszer mikor nálatok voltam , és megszállt téged a "kenet", elöször megálltál a sántább lábadon , és imigyen szóltál, 100 % -ig pontos idézet, töled "nézzétek testvérek , hogy megáldott engem az Úr. 125 ezer forintot ér ez a cipö a lábamon." Halleluja, orditóztak a hiveid. Majd egy kis szűnet , persze hogy a hatás kedvéért, folytattad. " és 123 ezret a másik " Szép . majd' negyed milka 1 pár cipö rajtad . és 'tána több is jött talán.

Az Embernek Fia, Jézus nem volt hova lehajtsa a fejét.

Mond, n.s. : milyen úrról beszélsz te egyáltalán. és ha mindez még nem elég, hát folyt.köv.

Addig is a FESZ VAN c. könyvet jó lenne még számtalanszor kiadni

gyergyoka 2009.10.11. 14:01:51

egyébként sanyóéknál nem az a LÉNYEG, amit az atv lead . Az igazi szeánsz utána következik, de hát a beavatatlan elött rejve van... egyébként az egész park műveleti terűlet, gorillák, biztonsági ör inkáléktól, beléptetökártya, stb.
süti beállítások módosítása