Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Terry Black gúnya

2010.06.12. 23:11 after80

A hírextra nevű portál érdekes riportot készített a homo pornósztárral Terry Blackel.

Íme:

Hírextra: Mit szólsz ahhoz, hogy a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom szórakozóhelye két melegbár között van?

Terry Black: Amondó vagyok, hogy van az ő társaságukban is van elég meleg, és csak álca az, hogy éppen oda építették a szórakozóhelyet. A homoszexuálisok nem tartanak a balhétól, most már azért nem azt a világot éljük! Mert ha azért körbenéznek, az emberek láthatják, hogy a meleg fiúk is azért ki vannak ám gyúrva, és vissza tudunk vágni, ha próbálkoznak.

Hírextra: Táncolnál Vona Gáborral?

Terry Black: Hát persze! Ha már nem mosolyoghatok be kora reggel az ablakán, akkor legalább hagy táncoljak vele este!

Bár nem tartozunk semmilyen magyarázattal a magamutogatása miatt közutálatnak örvendő Terry Blacknek, mégis biztosíthatjuk őt, hogy a nemzeti oldal szimpatizánsainak jelentős része(!) családos ember, és a még egyedülállóak is nagycsaládban gondolkoznak, sőt aggódnak is az általa örökbefogadott kisfiú lelki épségéért. Terrynek pedig testi épségét féltjük, és őszintén reméljük, hogy nem fogja bebizonyítani egyik erős betyár sem, hogy mennyire kemény fából faragták őket.

Ne hagyjuk, hogy kedvünk szegjék! Találkozzunk a Klub64-ben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr412077301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása