Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Pártelemzés

2010.04.27. 15:38 after80

Az alábbi videóban három pártot elemznek: Jobbik, Lmp ,Civil mozgalom. A legtöbbet persze a jobbikról beszélnek. A múlt botrányai és a pártok válalásai egy helyen:

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr291956421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Újbaloldalért 2010.04.28. 07:18:02

Az LMP-s Tordai Bence csúnyán lebőgött a XIII. kerületi második fordulóban - hallgaólagosan besegített Szanyi Tibornak. Ha nem mond le listás helyéről azzal azt bizonyítja, hogy direkt segítetette Szanyit. Nem jött be az LMP agresszív plakátolása, és a kerületiek nem csípték, hogy az LMP végül semmi helyi dolgot nem vetett fel - sőt a politikában igen tájékozatlannak tüntek.
süti beállítások módosítása