Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

A Jobbik szakmai konferenciája a közbiztonságról

2009.10.06. 13:49 after80

Október 4-én tarotta a Jobbik országos szervezete a közbiztonság megeresősítéséről szoló konferenciáját szakértő vendégek bevonásávál. A rendezvényen például jelen volt Szima Judit a Tetrekész Magyar Rendőrők Szakszervezetének  főtitkára és Osváth László nyugalmazott rendőrezredes. Volner János az Új Magyar Gárda Mozgalom szóvivője a Gárda és a rendőrség jővőbeli együttműködési lehetőségeit ismertette.

 

 

Szima Judit előadása letölthető innen

 

Ha fenti videó nem megy akkor katt ide

1 komment

Címkék: rendőrség közbiztonság csendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr701431442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyergyoka 2009.10.06. 14:47:18

mi lehet ezzel a you toube-bal? egy ideje nem lehet a magyar nemzeti-érdekeltségű szövegeket meghallgatni. igy ezt sem. Tudtok -e erröl valamit? vagy az én gépemmel van v.mi baj?
süti beállítások módosítása