Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Érdekes kommentváltás a Kettős Mérce blogon

2009.09.20. 05:27 after80

A kettősmércén egy nyilvános beszéd lett felrakva ami többek közt ezt taratalmazta:

"...Felszólítunk Titeket ugyanakkor, hogy szégyelljétek magatokat, amiért annyi szláv, román, török, tatár, meg még az Isten tudja, milyen vérrel az ereitekben van pofátok verni a melleteket, hogy Ti milyen tiszta vérű magyarok vagytok. Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy az utóbbi ezer év alatt a Ti vérvonalatokat minden betelepülési hullám elkerülte?! Addig örüljetek, amíg valaki elő nem kotorja nagyanyáitok iratait, és úgy nem jártok, mint Imrédy Béla, miniszterelnök! Tudjátok, aki az első zsidótörvényt is benyújtotta, aztán le kellett mondania, mert Bethlenék kiderítették, hogy ő is zsidó."

A beszéd a 2009. augusztus 15-ei antináci demonstráción hangzott el.

Ez volt az én kommentárom:

2009.08.25

Nincs árja faj! Az SS-ben is volt sok zsidó és a nyilaspártban is voltak cigányok.
Nem ez számít. Minden nép szolgálja a hazáját és ne másokon élősködjenek!
A Gárdába is szeretnék normális romákat látni!
 
A válasz:
 

nemzetszocialista   2009.09.03

@after80:

Kicsit megkésve reagálok,de csak most olvastam a teljes "anyagot". Úgy gondolom sok igazság van a mondataidban.Persze ettől nem leszel népszerűbb...
Az egész nácizással és fasisztázással,csak egy a probléma. Mégpedig az,hogy a legtöbb ember az egész eszméből csak a zsidóüldözést,a táborok borzalmait ismeri,illetve talán már hallottak a 2.világháborúról. Pedig a történet nagyobb része nem is erről szól !!!Ez csupán az 1938 utáni szösszenet.Olvasott itt már valaki az 1933-38 közötti periódusról,
avagy első világháború elvesztésérlől és az azt követő komcsi előretöréséről?A német gazdaság 1919-utáni összeomlásáról? Mivel nem volt más kiút,s a Németek nem akartak Kun Bélákat és Szamuely Tiborokat hatalmon látni,hát beléptek az NSDAP-ba.
Az elcsatolt területek a Németeknek ugyanúgy fájt mint nekünk Trianon.Nem volt alternatíva,mert minden egyéb politikai mozgalom a komcsik malmára hajtotta a vizet.Senki se gondolja azt hogy egy majd 100 milliós népet csak úgy félrevezettek.Dalolva mentek a Vezér után. Egyszer valaki nézzen már utána,hogy mi történt Németországban 1938-ig.
Elcsatolt területek visszacsatolása: Saarvidék,Szudétavidék. Ausztria önként,több mint 90%-os többséggel beszavazta magát a Birodalomba.Ezt persze most a sógorok pironkodva tagadják,de ez akkor is így történt,ha tetszik,ha nem. Autópálya építések,az ország teljes felújítása,1936-ban olimpia megrendezése és egyben a világon az első élő TV közvetés a megnyitóról,a német mezőgazdaság erőssé tétele,a rászoruló német munkások tömeges ingyenes nyaraltatása a Kraft durch Freude szervezettel....stb. Ez is mind nemzetiszocializmus volt.Az a baj,hogy a balliberális mozgalom, tanulatlan és olvasásból felmentett ifjú titánjai a történelem ezen részét elfelejtették átnézni.Sajnos csak Marx bácsi Tőke című könyvéig jutottak el,de azt is csak sámlinak használták,mert oly sok kötetből ált,hogy neki se kezdtek.Az antiszemitizmusról pedig ők ne beszéljenek,mert szeretett apukájuk, Sztálin bácsi, országlásának oly sok éve alatt igazolhatóan közel 100 millió embert pusztított el így, vagy úgy. Mennyi is volt közülök zsidó???
Miután ezeket a dolgokat letisztáztuk,akkor majd lehet nácizni és fasisztázni.

 

Jó a duma.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr701393869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyergyoka 2009.10.18. 09:12:53

a nemzetiszocializmus, a kommunizmus valamint a darwini evolucionizmus közös gyökerű és egyazon apukája van.Mindhárom eszmerendszer megteremtöje MOSES HESS névre hallgatott.
süti beállítások módosítása