Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Magyarok Nyilai vagy Draskovics hazugságai?

2009.07.28. 23:06 after80

Budaházy számítógépének merevlemzeén egy régi érdekes robbntást talált a rendőrség. Rendőri logika alapján ez a magyarok nyilai nevű terorrszervezet felvételei. Mára bebizonyosodott a felvétel valódi tartalma. A bonyhádi fiatalok ténykedése a fenti videón látható mindenki számára.

Ez eset szempontjából szerencsés Budaházy, hogy nem a világkereskedelmi központ felrobbantásáról tárolt a gépén felvételeket. Ez esetben valószínűlek Draskovics OsamaBin-Laden szövetségesének nevete volna a fogvatartottakat. Pl. így nézne ki a csodavideó:

 

A terrorveszély hírének elterjesztésének egyik célja a kormány tevékenységéről elvonni az emberek figyelmét. Ha sikerül hasonló hazugságokkal benntartani az elezőtesbe lévő személyeket akkor a hazug kampánykörútjukon jövőre csökkenhet a pártrendezvényekre bekiabálók száma és jobban manipulálhatják a szavazótáborukat a nyugdíjasokat.

Az ismert két pártlap a Népszabadság és a fideszes Magyar nemzet cikkjét a történtekel kapcsolatban itt lehet elolvasni: 

-A Népszabadság cikke

-A Magyar Nemzet cikke

Ez a videó lehet Draskovics legújjabb változata:

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr211274628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TLaCi 2009.08.06. 01:26:01

sajnos az átlag -agymosott- magyar ezek felett elsiklik, ezért nehéz az ilyen draskovics féléket eltávolítani... bezzeg a terrorveszély, vagy az újfasiszta szóra mindenki emeli a fejét...
süti beállítások módosítása