Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

A nemzeti gondolkodású emberek blogja

2009.04.26. 00:35 after80

Napjainban egyre többet hallani a szélsőjobb megerősödéséről. Nem véletlen.  A Maszop elszegényítette a tözsdei manipalátorok berobbantották a pénzpiacot. Az emberek nem számítanak csak a profit. Bajnai csomogja megteremti a feltételeket az IMF hitelkeret kibővítésére. Hazánk elzálogosítására. Nemzeti jelképek és értékek szélsőséges momentumok a szocik számára.

 

Hun-Web Katalógus és Kereső

 

 

 

 

 

 

                              

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr311088432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyergyoka 2009.09.09. 13:54:56

kérdem én mennyi idön belűl moderáljátok a hozzászólásokat?

after80 · http://sasfeszek.blog.hu 2009.09.09. 15:40:24

Álltalában a kommentek egy két napon belül megjelennek változtatás nélkül. Lögtöbbször aznap aktiválom. Csak az antifasiszta balekok hozzászólasait moderálom vagy törlöm. Teli van az internet fasiztázó és nácizó buta emberekkel még a youtube-n is. Azt hiszik ha valalmi nemzeti az csakis fasiszta lehet. A fasizmus szó a de fasco-ból ered ami az "állam mindenek felett" kifejezéből ered. A nemzeti szocializmus kifejezés nem utal ugyanerre viszont a ligismertebb náci induló a deutcheland über alles azaz németország mindenek felett. Menézhető itt:
www.youtube.com/watch?v=pEdoLKknCi0

Tehát a világuralmi törekvés nagy volt.
Ha egy magyar ember magyarországon nemzeti jelképeket használ azt is lenácizzák. Mért? A németek farkán is horogkereszt logótt persze képletesen, de német zászlót nem igazán használtak.

gyergyoka 2009.09.09. 16:17:17

@after80: Kedves Testvérem!
ugy gondolom, ezeknek a torzmentalitásu balekoknak is megkell adni a "szólás szabadságát" vállalva , hogy obszcén megjegyzéseket tesznek akkár a nemzetűnkre is. Nagy vehemenciával látogatom Ratyeszék vérlázitó förmedvényeit, ott elmondom , hogy mennyire csöbehuzottak, aztán kitiltanak.
Tudjuk ,hogy nálunk az igazság,megjegyzéseimmel csak józanitani szeretnék.
Tudom, hogy a ballib médiával nehéz felvenni a versenyt, de könyörgök, hagyják azt is érvényesűlni, akinek igénye van arra, hogy magyarként, családosként és keresztényként élje le az életét.

ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVÖT!
süti beállítások módosítása