Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Interjú Benkő Györggyel

2010.03.14. 23:31 after80

A Szentkorona rádió a honlapján hónap elején megjelentette Benő Györgygyel készített interjúját. A felvétel online meghallgatható vagy akár le is tölthető. A rádió a saját és a hallgatók kérdéseit tették fel Benkőnek. A bízonyítékként beadott hangfelvétel kíváló mínőségét a tv csatornák hangmérnöki munkájával magyarázta Benkő azzal ellentétben amit az rtl klubnak mondott. Az rtl műsorában arra hivatkozott, hogy iphone "8" hangszóról mobiltelefonnal készítette a felvételt és ez egy ilyen készülékkel minden gond nélkül lehetséges.

Az interjú meghallgatható itt:

Letöltés

 

A kuruc olvasók infói Benkőről:  

http://kuruc.info/r/20/55871/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr361840065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása