Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

A Magyar Nemzeti Gárdáról

2010.07.05. 18:32 after80

Hiánypótlásként irok a Nemzeti Gárdáról mert korábban nem írtam rólluk.

A N. Gárda megalakulásakor a honlapjukon szereplő írás:

"

Mert nem akarunk még egy június 4-ét. Mi abban az augusztus 15-ében hiszünk, amely napon, 1038-ban apostoli Szent István Királyunk Szent Koronánkat, és ezáltal országunkat és nemzetünket Szűz Mária Oltalmába ajánlotta, megteremtve ezzel a világon egyedülálló Regnum Marianumot, Mária Országát, amelyben a szabadságjogaikat féltő és érte kiállni készülő és védő szabadságharcosoknak nem kell bujdosniuk.
 
A Cum Deo Pro Patria Et Libertate, azaz az Istennel a Hazáért és Szabadságért azért került zászlainkra, mert hisszük a Magyar Feltámadást. Ezért mondjuk el azt együtt a Mozgalom imádságaként:
Hiszek egy Istenben
Hiszek egy Hazában
Hiszek egy Isteni Örök Igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában.
 

 

Kérni fogjuk az országgyűlést, hogy olyan törvényeket alkossanak, amelyek 100 százalékosan a magyar állam tulajdonában lévő, el nem idegeníthető, el nem adható, el nem zálogosítható központi banknak legyen csak joga belterületi, külterületi, zártkerti ingatlanokat alacsony kamattal hitelezni, csak és kizárólag magyar állampolgárok részére. És amennyiben a hitelt felvevő állampolgár kölcsönét fizetni nem tudja, az a magyar bank és ezen keresztül a magyar állam tulajdona lehessen, amelyet nem lehet elidegeníteni. Külföldi bankok csak ingó dolgokat terhelhessenek meg.
 
De nemcsak kérünk, teszünk is szent hazánkért:
 

 

-          Ott leszünk a gátakon, ha árvíz veszélyezteti földjeinket,
-          Ott leszünk a véradásoknál, hogy életeket mentsünk,
-          Ott leszünk, ha a szegény, védtelen állampolgárokat meglopnak, és a rendőrség nem teszi a dolgát, és jelenlétünkkel hangosan vagy csendben tiltakozunk a verések, lopások, értelmetlen gyilkosságok, gazemberségek ellen, amely a Mozgalom céljait és igazságérzetét sértik.
-         Ott leszünk a tereken, ha nemzetünk jogait a Kormány nem védi meg, és a magyar nemzet kárára és hátrányára vallási vagy etnikai kisebbségeket előnyhöz juttatnak.
-         Ott leszünk a tereken, ha idegen országok kém, azaz harci repülőgépei büntetlenül és válaszlépés nélkül repkedhetnek Országunk felett, és az ezért való felelősök haladéktalanul nem nyerik el méltó büntetésüket.
-         Ott leszünk a Követségek, a Külügyminisztérium és a Parlament előtt, ha határon túli testvéreinket bántalmazzák, jogaikat csorbítják és a Magyar Állam nem áll ki teljes mellszélességgel egyéni és kollektív jogaik érvényre juttatása védelmében és érdekében.
-         Ott leszünk a tereken, ha a földjeinket idegenek felvásárolhatják, ha sunyi, gazdasági, társadalmi megszállók életterünket szűkítik.
-         Ott leszünk ha a Kormány a magyar állam és a magyar nemzet ellen tevékenykedik, ha a magyar földet, a gazdasági életteret külföldiek vásárolják fel és veszélyeztetik gyermekeink jövőjét és ha a kormány az ország és a nemzet ellenségévé változtatja magát, tudnia kell, hogy nem várat magára sokáig az, amikor törvényesen ismét kimondatik: eb ura fakó, Viktor nem miniszterelnökünk többé !
 
 
 
 
 
 

 

Orbán Viktor Hírtv-jében egy beszélgetős műsoban aról beszéltek az újságírók, hogy Orbán rendt tesz és ezért nem is lesz szükség a gárdára. Egyrészt hiányos a rendbetétel másrészről a gárda nem rendvédelmi szerv és nem is működött úgy csak felhívta a figyelmet bizonyos problémákra a demonstrációikkal. A fekete ruha után a zöld pólókra is vadászhatnak a jövőben.

 

Videó az atrocitásokról:

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr52131492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magnamater 2010.07.05. 19:45:46

ISMÉTLŐDNEK A DOLGOK.
ÚGY TŰNIK,MOST 1989 ISMÉTLŐDIK
AGGÓDOM A GÁRDÁÉRT ÉS A JÖVŐNKÉRT,REMÁÉLEM,NEM LESZ IGAZAM
ZÁDORI ZOÉ

magnamater 2010.07.05. 20:23:02

Gyönyörű és megható ez az írás a gárdáról, de épp ez nyugtalanít: a szentekből gyakran lettek vértanúk, Jézust pedig megölték.
Ajánlom figyelmükbe Jézus mondását: Legyetek okosak, mint a kígyó.
Zádori Zoé

after80 · http://sasfeszek.blog.hu 2010.07.05. 20:39:04

@magnamater: Egyrészről lehet, hogy jól is jön a gárda Orbánnak mert miközben nem tesznek semmit a közbiztonságért és egyéb dolgokért a gárdát üldözik és témát adnak a sajtónak. Amíg a gárdán csócsálnak addig se kell beszélni fontosabb dolgokról.
süti beállítások módosítása