Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Budaházy börtönben maradhat

2010.03.21. 13:21 after80

Könnyen börtönben maradhat Budaházy mert 831 kopogtató cédulából csak 640-et talált érvényesnek az OVB.

Budaházynak 3 napjai van a fellebbbezéshez.

A HunHír.Hu legújabb információ szerint az ajánlószelvények vizsgálatakor olyan hiányosságokat találtak, amely végül is testületi döntés alapján minősült érvénytelennek. Egy ember két cédulát adott le a saját nevében, volt olyan kopogtató, ahol az ajánló személy elhalálozott, de a legtöbb esetben félreírások domináltak. Jó volt például minden a dokumentumon, csak a házszám nem stimmelt. A szúrópróbaszerű ellenőrzések, és a választási bizottság döntése nyomán tehát most már biztos, hogy ezzel a lehetőséggel nem nyithatóak fel Budaházy börtön- és cellaajtói. Informátorunk, S. Andika ismételten megerősítette: jogászok hada nézte át a cédulákat, tehát csak ilyen, nem létfontosságú adatokon bukott meg az egész.

A kampányfönök nyilatkozata:

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: börtön budaházy

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr101856525

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Budaházy: nem mártír, martalóc! 2010.03.26. 09:22:34

Se jó demokrácia, se erős gazdaság. Ha nem erősítjük meg a rendszer legitimációját, Budaházy Györgyből hamarosan tényleg mártír lesz. Tegnap este az RTL Klub Akták című műsora bemutatta azokat a hangfelvételeket, amelyek alapján a Magyarok Nyilai nev...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VoltaReni 2010.03.24. 14:52:33

Szerintem a Jobbik számára vállalahatatlan egy olyan ürge aki köztörvényes bűncselekmények sorozatával akarja érvényesíteni a hazafias gondolkodást. A Jobbik most eldöntötte, hogy a parlamentáris demokrácia szabályaival akar hatalomra jutni, ezért egy erőnek sem érdeke, hogy a Budaházy most szabadon kószáljon.
süti beállítások módosítása