Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Ahmadinezsád beszéde az ENSZ-ben

2009.09.27. 19:44 after80

Mahmúd Ahmadinezsád ezúttal nem kérdőjelezte meg a holokausztot vagy Izrael állam létét, de nemzetközi zsidó összeesküvésről és a palesztin néppel szembeni genocídiumról beszélt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 27 EU-tagállam többsége, köztük Magyarország küldöttsége tüntetőleg kivonult szerdán az iráni elnök beszéde alatt az ENSZ Közgyűlés ülésszakának általános vitájáról - tájékoztatott Bródi Gábor ENSZ-nagykövet.

Mint közölte, Mahmúd Ahmadinezsád ugyan nem kérdőjelezte meg a holokausztot vagy Izrael állam létét, de nemzetközi zsidó összeesküvésről és a palesztin néppel szembeni genocídiumról beszélt.

Az egyes EU-országok delegációi egymás után hagyták el az üléstermet, tüntetőleg távozott néhány karibi ország küldöttsége, és üresen maradtak az Egyesült Államok, Kanada és Izrael képviselőinek helyei is. Bródi arra a kérdésre, hogy - az előzetes közlések dacára - miért nem volt egységes az EU fellépése, az MTI tudósítójának elmondta: az iráni elnök csak áttételesen utalt azokra a gondolatokra, amelyekről az EU-tagállamok előzetesen, a kivonulás lehetséges okaiként megállapodtak, s ebben a helyzetben nyilván több állam úgy gondolta, ez még nem üti meg a távozás szintjét.     hirado.hu

Legyen szabad Gáza! Minden jót Ahmadinezsádnak!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr31411270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyergyoka 2009.10.10. 14:29:28

Figyelj, Hazai Árpád, leples bitang labancz
Irán nem hódol, nem tudjátok betörni.
Mi ebböl a tanulság , na mi....
hogy nem szereti Shém egyik ágát, tudod, a befurakodókét. A mindehova , a bárhova beszivárgókét, ahol kis bizniszböl nevet lehet orozni, lehet az autochton vérét szivni Ott biztos nem lophatnál bennszűlött nevet magadnak.

Ettöl több Irán, mint Juhrópa

és hogy mind ezt ki meri mondani Perzsia elnöke, hát ebböl akartok most valamit kovácsolni. Vesztésre álltok leples bitang labancz

gyergyoka 2009.10.10. 18:51:07

IGEN. Legyen szabad Gáza. És Tibet , és Ujgurföld, és a KÁRPÁT-MEDENCZE.

Legyen már elég a betolakodásból.
Az élösködésböl. A kihasználásból.

október 6 szelleme él. Olvasd mi volt az egyik aradi vértanú utolsó mondata !!!!
LWK:
"A VILÁG FELESZMÉL MAJD , HA LÁTJA A HÓHÉROK MUNKÁJÁT"

hozzád is beszélek labancz
süti beállítások módosítása