Sasfészek -A nemzeti blog

Az úgynevezett nemzeti oldalról szól ez a blog. A radikális politikai élet szereplői egy helyen. Néha egyéb más közéleti téma s megjelenik. Nézd! Olvasd! Írj kritikát!

Hirdetés

Sodi megosztó a facebookon

2012.08.25. 07:09 after80

sodiface_1345871271.jpg_853x390

A nemzet krónikása a facebookon ossza meg a tüntetésken, kilakoltatásokon és egyéb eseményeke készült felvételeit.

Itt keressétek:

www.facebook.com/sodi.film

1 komment

Címkék: nemzet farkas sodi megoszto kissendre

Hazai bankok: az évszázad csalói

2012.01.10. 12:27 after80

Szólj hozzá!

Árpádsávosok az mszp ellen

2012.01.03. 17:47 after80

Szólj hozzá!

Tüntetés: tisztítsuk meg az utcát a szennytől

2012.01.01. 23:04 after80

 

Tüntetés: tisztítsuk meg az utcát a szennytől! (Január 2., 18:00)

Submitted by Mr. A on Sat, 12/31/2011 - 18:28

Ha nem tetszik, hogy hazánk kirablói, a tömegbelövetők, Gyurcsány, az új SZDSZ (LMP), a drogpártiak, a cigánybűnözők istápolói, a homokosok és a néger bevándorlók védelmezői, a szabadkőművesek, a magyargyűlölők, a cionisták, a kommunisták egyszóval a magyarok esküdt ellenségei elfoglalják az utcát, akkor ücsörgés és parlamenti szájtépés helyett gyere ki az Operához január 2-án 18 órakor egy árpádsávos  lobogóval, magyar zászlóval, vagy bármilyen nemzeti jelképpel.

Ne hagyjuk, hogy elmenjen mellettünk a történelem és visszalopakodjon a sötét oldal.

A tüntetéshez csatlakozott az Új Magyar Gárda!

Továbbra is várjuk a nemzeti szervezetek csatlakozását!

Aki jön, jelezze a Facebookon is, vagy legalább szóljon ismerőseinek!

Az MSZMP-LMP bagázs tüntetése 18:30-kor kezdődik.


Tüntetés - 2012. január 2. nagyobb térképen való megjelenítése

harcunk.com

1 komment

Gazdasági bérgyilkos

2011.10.19. 22:54 after80

Egy láthatatlan világháború folyik a föld bolygón. A katona neve: gazdasági bérgyilkos. Szerencsére nem kapcsolódik a "Vonzás Törvényhez" , ami egy NAGY parasztvakítás, de ha kicsit Komolyabban belegondolsz azokba a dolgokba, amik elhangzanak a filmben, akkor kitágíthatod a világról alkotott képedet. Magyar szinkronos, bár a film elején az idéztek angol nyelven szólalnak meg. Miként keletkezik a pénz, s hogy végső soron kinek dolgozol, mi az a Gazdasági Bérgyilkos, mi az, hogy "modern bér rabszolgaság", mind, mind egy olyan ablakot nyit az elmédben, ami átrendezi az egész gondolkodásodat, a viszonyodat a világhoz. Magyarországon eddig egy abszolút nem nézett csatornán adták le eddig. Hogy miért? Azt a film megnézése után rögtön látni fogod. Jó Gondolkodást kívánok hozzá. Várható még a Zeitgeist sorozatnak a Harmadik része is a Youtube oldalon, melynek címe: Zeitgeist -- Moving forward. Nem egyszerű, remélem majd Sokan megnézitek, és rájöttök, valójában melyik mátrixban éltetek eddig. :

 

 

Szólj hozzá!

A szoborgyalázók gyöngyei: Noé Krisztina és csapata

2011.10.07. 21:51 after80

 

A turulszobor után Wass Albert szobrát gyaláznák meg Noé Hisztináék 
Nemrég antifaszisták gyalázták meg a budai turulszobrot: szemeteszsákot és wc-papírt húztak a szoborra, mindezt pedig büszkén vállalták, utólag egy képet is közzétettek:

Vajnai, Nyári és Noé Hisztina
... és egy közleményt is, részlet ebből: "2011. szeptember 11-én a Joggal a Jobbik Facebook csoport tagjai WC papírral és szemetes zsákkal takarták le a budapesti, XII. kerületi turul szobrot, ezzel is felhívva a közvélemény figyelmét, a szélsőjobboldali ordas eszmék veszélyeire, melyek sajnos egyre nagyobb teret kapnak a társadalmunkban. (..) A rendőrség a helyszínen igazoltatta az akcióban résztvevő tagokat, de nem akadályozta meg az akció végrehajtását." Igen, jól olvassák, a rendőrség tétlen maradt. Emlékeztetnénk olvasóikat, hogy amikor ismeretlenek disznólábakat helyeztek a Duna-parti cipőkbe, akkor mivel holokauszt-emlékműről volt szó, a rendőrség utólag nyomozni kezdett közösség elleni izgatás miatt! Noé Hisztináék pedig nyilvánosan csinálhatják ugyanezt a turulszoborral, legálisan, következmények nélkül.
Most a beltenyésztett társaság még tovább merészkedik, Wass Albert szobra lenne a következő:
A hungarofób társaság fórumja itt található:https://www.facebook.com/groups/110447935722246/
Tagbaszakadt hazafiak is nyugodtan csatlakozhatnak hozzájuk egy kis kellemes beszélgetésre, amikor a szoborhoz mennek:
TOP3 kommunista bűnöző
Az alábbi személyek minden adatát várjuk a 
1. A lerobbant férfi, Noé Krisztina
Klimax Hisztina súlyos Jobbik-fóbiában szenved, legutóbb egy kormányellenes tüntetésen tüntetett - a Jobbik ellen:
Nemrég világbotrányt kavart, a BBC vezető híre volt, hogy az egyik jobbikos képviselő brutálisan bántalmazta szegény párát:
Mint kiderült, Zagyva ebben a pillanatban épp külföldön tartózkodott, bár ezektől a náciktól az is kitelik, hogy pár ezer kilométerről egyből Hisztina lúdtalpas lábacskájára lépjenek. Utána módosították, hogy nem Zagyva, hanem a Szilágyi György nevű jobbikos fasiszta volt a terrortámadás elkövetője.
Noé foglalkozása: gyógypedagógus és költő. Látszik is:

 

 

Szólj hozzá!

Budaházy tárgyalása 2011.szeptember 21

2011.09.22. 15:47 after80


 
Sajnos most megtiltották a további élő közvetítést.

Rövid összefoglalóval majd este jelentkezem.

Itt van a tiltás előtti utolsó 15 perc:


Korábban írtam:

Most éppen szünet van.
 
A bíróság délután 2-ig szünetet tart. A szünet előtti utolsó 37 perc videója:


Live video from your Android device on Ustream

By SoDI
 

SoDI 66 másodpercben mutatja meg

Szólj hozzá!

Liberalizmus az AIDS-es vírus

2011.06.16. 23:04 after80

 Alapvető emberi tulajdonság, hogy tart, bizalmatlan attól, ami idegen, évezredeken át túlélésének alapja volt, miként a szervezet is kiveti magából a betolakodó idegen élőlényeket. A liberális politikai, ideológiai irányzatok, amik a "másság" az "idegen" szépségét saját magunk, fölé helyezését és majmolását hirdetik, a társadalom AIDS-es vírusainak tekintem, amik a társadalmi immunrendszer lerombolásán fáradoznak!

 

Az ifjúságot a szabadság nevében deviáns viselkedésre, bűnözésre, drogozásra, homosexualitásra, egészségtelen és gyáva életmódra, fajkeveredésre tanítják. Az emberek propagandájuk, törvényeik következményeként már saját testi épségüket, családjukat, vagyonukat sem tudják, akarják megvédeni, az érdekeikről, nemzetükről nem is beszélve. Ráadásul mindenféle európai civilizációtól idegen kisebbségnek jogokat adnak a kezébe az államalkotó nemzetek ellen, bevándorlók tömegeit hozzák be támogatóik érdekében, mivel a modernkori liberalizmus, nem egyéb, mint a nagytőke balos köntösbe bújtatott kiszolgálója. Ezen bevándorlók másságának elfogadását, tiszteletét követelik meg, de ez a ?másság? nem egyéb, mint agresszív, félelemkeltő magatartás, magántulajdon szentségének semmibevevése, primitív, felelőtlen viselkedésmód.

A köz és társadalmi élet szintjén, csillogó "üveggyöngyök" hajkurászást állítják célként az emberek elé a fogyasztói, valojában szemétdomb kultúra által, miközben mindig újabb adókat sóznak a nyakukba, így hajtják őket hitel és kamatrabszolgaságba, alulról pedig a cigány és bevándorló bűnözéssel tartják sakkban a társadalmat. Megfosztanak minden szép emberi eszménytől hősiesség, bátorság, bajtársiasság, hazaszeretet, stb. ez számukra mind nem is létező elavult gondolat, csak az egyén mindenáron és mindenkin átgázoló érdekeit képesek elfogadni ezáltal, minden egyes embert minden más ember, halálos ellenségévé tesznek egyfajta őrületig fokozott ?oszd meg és uralkodj? elv alapján, mely hatalmukat biztosítja a társadalmunkat pedig tartósan megszállhatóvá és kizsákmányolhatóvá teszi.

A liberalizmus társadalomrombolása, a marxista terror és az anarchizmus bűnpártolása ellen, a polgári pártok és nemzeti, népi fecsegők nem képesek semmit tenni, míg előbbiek nem is akarnak, utóbbiakból hiányzik az elszántság, tettrekészség és a bátorság. Ők a poltikai szalonképesség karámjában tévelyegnek azt áttörni gyávák, amelynek kerítését a liberálisok és a marxisták építgetik.

A társadalomromboló ideológiákkal csak és kizárólag egy olyan eszme veheti fel a harcot, amely a társadalom és gazdaság minden területére kiterjed, komplex és összefügő, nem ismer toleranciát, nem köt kompromisszumokat, a társadalom rombolóival és nem korrumpálódott.

Ez a Nemzeti Szocializmus

forrás: Arrabona NS Crew

 

Szólj hozzá!

Magyarország bojkottjára szólít fel egy német cigány

2011.05.27. 00:51 after80

 Blogunk egy külföldi barátja egy érdekes embert fedezett fel a facebook közösségi oldalán.    Az illető neve : Marko D Knudsen aki egy németországi cigány és egyben roma fajvédő is aki németországi aki az Európai Romaellenesség Figyelő Bizottság elnöke.

 

 Facebook profilja itt:  http://www.facebook.com/markodknudsen

Ez a bizonyos fajvédő azzal foglalatoskodik, hogy Magyarország bojkottjára utasítsa az európai embereket. 

A bojkott a következő dolgokra terjed ki:

-Magyar termékek vásárlása

-Üdülés mellőzése Magyarországon

-A Hungaroring látogatásának mellőzése

-A Malév járatainak bojkottálása

A honlap itt található meg:  http://www.causes.com/causes/607017-boycott-hungary-for-their-racist-behavior-towards-roma/about

A Hungaroring bojkottálására szólít fel Knudsen miközben a Hungaroring időpontja alatt és az után augusztus 2.-án tartana demonstrációt a romák elleni erőszak ellen a cigány holokausztra történő megemlékezés keretében.

Esemény a facebookon:  http://www.facebook.com/event.php?eid=205482146142040

-

 

 

Szólj hozzá!

Píréz Magyar gondolatai

2010.12.28. 20:36 after80

 

 

 

Egy új blogot mutatok be amit egy iwiw fórumozó írásaiból lett össze állítva.

A bevezetőből:

"Píréz Magyarként ismernek az Iwiw.hu

 

közösségi oldal felhasználói. Sokan próbálnak támadni azzal hogy életem régebbi időszakában baloldali ember voltam. Szerintem már nagyon kevés ember maradt ugyanaz  mint a rendszerváltást követő néhány évben volt. Nekem mindig a magyar haza fejlődése volt a legfontosabb szempont. A szociális biztonság és a közbiztonság helyzete csúfosan leromlott az országban. A vezető médiák párt médiák szintjére süllyedtek  le!"

 

 

Píréz Magyar blog

Szólj hozzá!

Agyunk képességeinek teljes kifejlesztése

2010.11.28. 09:04 after80

Bár alapvetően a Transzcendentális Meditációt kívánja népszerűsíteni az oldal de emellett érdekes dolgokat tudhatunk meg az agyról. A következő idézetek a egyes cigányokra is igazak lehetnek.

"- A stresszes tapasztalatok akadályozzák a frontális lebeny fejlődését. A stresszes tapasztalatok közé pedig besorolnám az alkohol és drogfogyasztást, a csonka családokban töltött gyermekkort vagy a bűnözéstől és az erőszaktól való állandó félelmet. Még a rossz étkezési szokások is stresszt hoznak létre. Amikor pedig valakinek a frontális lebenye nem fejlődnek ki, primitív életet él."

"- Kimutatható ez a változás az agyban?

- Teljes mértékben. Azoknak az embereknek az agyában, akik impulzívak, akik nem képesek kontrollálni cselekedeteiket, a frontális lebeny nem aktiválódik. Megint csak kiemelném, hogy ezek az emberek primitív módon szemlélik a világot: „Látom a csokoládét – elveszem a csokoládét. Látom az autót, elveszem az autót. Ez a fickó furán nézett rám, laposra verem.” Ilyen a világuk."

Forrás:

http://tminfo.hu/tudomanyos-kutatasok/agyunk-kepessegeinek-teljes-kifejlesztese/

 

Szólj hozzá!

Sodi visszatért a blogjával

2010.11.28. 09:01 after80

  A blog folytatódik.

Oldala itt érhető el: 

 

hhttp://sodiharc.wordpress.com/

Szólj hozzá!

TV-s szenny a puruttyán

2010.09.20. 00:32 after80

 

 

 

 

 Minden szennyet összeszednek mindenhonnan. Ha te is ismersz pár szennyet elküldheted nekik. Maunikától Józsibarátig mindent megtalálsz.

 

tvszenny.puruttya.hu

 

1 komment

Jövőnk........

2010.08.24. 01:00 after80

Szólj hozzá!

Jobbik? Igen! A facebook új klubja.

2010.08.22. 21:41 after80

  Antifasiszták és cionisták létrehoztak egy "Jobbik? Nem!" oldalt. A JobbikIgen ennek az oldalnak az ellenpárja. Nállunk lehet rögtön csatlakozni hozzá. 

 

 Blogodba vagy honlapodba a következő kóddal ágyazhatod be a fenti like dobozt:

<p><iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=144648855567643&width=157&connections=10&stream=false&header=true&height=287" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:157px; height:287px;" allowtransparency="true"></iframe></p>

 

 

Szólj hozzá!

Egy kis faji genetika

2010.08.20. 18:14 after80

 

Gyakran elhangzik, leíródik valamiféle magatartás elemzésekor, hogy 'a génjeikben van!' Igen, valóban gyakran olvasható, hallható, sokan hisznek is benne, de ettől még nem lesz igaz. De vajon mi is itt az igazság?

A magyarság eredetét kutatva 2000 novemberében belebotlottam egy Science cikkbe, mely a régészeti genetika útjait taposta és bemutatta, hogy bizony, számos elképzelésünk, hitünk az egyes népcsoportok származásáról hamis. Maga a cikk szinte semmit sem oldott meg, ellenben hatalmas vihart kavarva mutatott rá: a hagyományos származási elméletek hamisak! Európát nem a Közel-Keletről bevándorolt földművesek telepítették be a jégkort követően, az ún. újkőkorban, Európa lakosságának zöme ugyanis európai őslakos. Köztük természetesen a Kárpát-medence népe, a mai magyarok. Sőt, leginkább ők tekinthetők Közép-Európa őslakosainak testvéri rokonságban néhány szláv néppel, mint az ukránok, a horvátok és a lengyelek.

Szólj hozzá!

Molnár F gyógykezelése :D

2010.08.19. 23:27 after80

 

Kapcsolódó anyag

Szólj hozzá!

Tereskova

2010.08.18. 14:39 after80

Mért nem csókolozol velem?
Mért nem fogod meg a mellem?
Mért nem, nem, nem, nem, nem, nem?

Morzsás a testem, Abonettet ettem.
Kérlek most ne, ne fogd meg a mellem.
Seperd le a testem, seperd le a testem.

Mért nem? Tűzpiros a ruhám
Mért nem? Illatos a pinám. - a pinám
Ideges az anyám. - az anyám
Aranyos a cicám. - a cicám
A születési hibám, hogy illatos a pinám

Morzsás a testem, Abonettet ettem
Kérlek most ne, ne fogd meg a mellem
Seperd le a testem

Mért nem csókolozol velem?
Mért nem fogod meg a mellem?
Mért? Miért nem, nem?

Morzsás a testem, Abonettet ettem
Kérlek most ne, ne fogd meg a mellem
Seperd le a testem

Mért nem? Tűzpiros a ruhám
Nézz rám. Illatos a pinám. - a pinám
Ideges az anyám. - anyám
Aranyos a cicám. - a cicám
A születési hibám, hogy illatos a pinám

Nézz rám és tépd le a ruhám
Nézz rám és tépd le a ruhám
Nézz rám és tépd le a ruhám
Nézz rám és tépd le a ruhám
Nézz rám és tépd le a ruhám

Nézz rám!

 

Szólj hozzá!

Nincs párbeszéd

2010.08.15. 13:07 after80

 

Szólj hozzá!

Hitler zsidó katonái

2010.08.14. 02:28 after80

 Antifasiszta mozgalmak vezetői jóízüen szeretik emlegetni azt a törtélmi részletet, hogy egyes korábbi nyilas tisztből komcsi ÁVH-s lett. Amíről persze nem szivesen beszélnek az a saját oldalukon mutatkozik meg. Mit keres 150 ezer zsidó ember az SS-ben?

 A képen látható párt tagkönyv egy Hermann Aub nevű félig zsidó emberé volt. A másik képen a sisakot viselő katona Werner Goldberg. Goldberg, aki szőke és kék szemű volt, amelynek révén egy náci propaganda újság látatta annak címoldalán. A felirata: "Az ideális német katona." 

 

 

Részlet egy támaban írt cikkből: "Ellentétben a hagyományos nézetekkel, Rigg azt mutatja, hogy meglepően sok a  katona voltak csoportosítva a nácik a zsidók vagy a "részleges zsidók" (Mischlinge) nyomán, a faji törvények életbe léptetett először a 1930-as években. Rigg azt mutatja, hogy a tényleges szám sokkal magasabb volt, mint korábban gondolták - talán több mint 150.000 ember, köztük díszített veteránok és magas rangú tisztek, tábornokok és még admirálisok. 

 

Mivel Rigg teljes dokumentumot először, nagyon sok ilyen ember még csak nem is tekintik magukat a zsidó s megölelte a katonai, az életmód és a fordított hazafiak szívesen szolgálja a megújult német nemzetet. Viszont voltak megölelte a Wehrmacht, amely előtt Hitler adott némi gondolkodást, hogy a "verseny" ezeknek az embereknek, de most kénytelen nézni mélyen származásának a katonák. 

A vizsgálat lefolytatását és eltávolítását, azonban nem volt megzavarta rendkívül következetlen alkalmazása náci jog. Számos "kivételek" tettek annak érdekében, hogy egy katona marad sorain belül, vagy a tartalék a katona szülő, házastárs, vagy más rokon származó bebörtönzése, illetve sokkal rosszabb. (Hitler saját aláírása is megtalálható a legtöbb ilyen "mentesség" parancsot.), De a háború elhúzódott, náci politika jött harsona katonai logika, még az arcát a Wehrmacht növekvő munkaerő-szükségleteinek, záró jogi kiskapukat, és így gyakorlatilag lehetetlen, ezek a katonák, hogy elkerüljék a sorsukat. 

 

Alapuló mély és széles körű kutatások levéltári és másodlagos források, valamint a kiterjedt interjú több mint négyszáz Mischlinge és rokonainak, Rigg tanulmányi szünetek valóban új helyszínen, egy zsúfolt területen, és azt mutatja, akár még egy szög a rendkívül hibás, becstelen, lealacsonyító, és tragikus lényege a Hitler uralma."

Az SS történetének kezdetén nem engedtek zsidókat az SS-be, de később ez foldásra került és a félvér zsidók helyet kaptak a szervezetben.

 

A 3 képet egyszerre ábrázoló portrén Anton Mayer látható aki ugyancsak ilyen félvér zsidó tiszt volt.

Ezen bejegyzésem egy másik blog alapján készült. A blog befejezéként a forrásokat is összegzi.

Az említett blog url címe:  http://just-another-inside-job.blogspot.com/2007/04/150-000-jews-in-hitlers-army.html 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!